Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Durven jullie de uitdaging aan?

#EscapeRoom-Leiden
EscapeGame Leiden Meelfabriek

Programma

Onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden is in verband met de herontwikkeling van het mooie complex helaas gesloten.

Geïnspireerd op de EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden, heeft Bizon Events een EscapeGame format ontwikkeld. Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op diverse locaties rondom de oude Meelfabriek van Leiden lossen de teams diverse puzzels op.

 

Het gezelschap wordt tijdens het programma verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen een vaststaand gebied in Leiden, in de omgeving van de Meelfabriek. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

 

Een unieke format waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat! We kunnen de EscapeGame zelfs op elke gewenste locatie in de stad laten starten en eindigen… We kunnen dus de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten plaatsvinden…. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Mogelijk voor groepen vanaf 8 tot 1500 personen.

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 32,50

 

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / aantal teams, eventuele aanpassing in start- of eindlocatie, etc.

 

Personeelsuitje EscapeGame Leiden is al mogelijk vanaf 8 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Locaties

Rondom de historische binnenstad ligt sinds 1659 een zes kilometer lange vestinggracht waar onder andere De Meelfabriek aan ligt. De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de lokatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. DE unieke en bizon’dere locatie wordt de aankomende jaren vormgegeven met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bizon’dere winkeltjes. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd. Kijk maar eens op www.demeelfabriek.nl 

Foto's en video

800px-Leiden_Meelfabriek_Interior_8

Referenties

Nathalie

15 februari 2018
I do not have a very big experience in escaping, but I've seen some rooms before, and this one is certainly one of the best! The story is great, the puzzles are balanced: everything is possible to solve, but not so easily. I loved the location (but I won't give away the details) and the organizer was very nice to us. My advice: try it yourself!

Veelgestelde vragen

Kan de EscapeRoom ook gespeeld worden door mensen die geen Nederlands spreken?
De taal die nodig is om de puzzels, raadsels en mysteries op te lossen is universeel. Bij de reservering kan gekozen worden voor de voertaal Nederlands OF Engels. Geschreven teksten als briefing vooraf en eventuele hints, zullen in gekozen taal gegeven worden.
Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen aan de EscapeRoom-Leiden?
Onze EscapeRoom bieden wij aan in twee verschillende formats: KidsEscapeRoom en onze reguliere EscapeRoom. De naam KidsEscapeRoom geeft al weer dat het speciaal voor kinderen (8-13 jaar) is. Voor onze reguliere EscapeRoom adviseren wij dan ook een minimum leeftijd van 13 jaar. Om de opdrachten, raadsels en puzzels op te lossen adviseren wij echter wel dat er minimaal één volwassen persoon aanwezig is tijdens deelname van de reguliere EscapeRoom door personen jonger dan 16 jaar.
Waar kan ik mijn auto parkeren?
Wanneer jullie starten bij onze locatie, kunnen betaald parkeren rondom de Zijlsingel. Parkeren op het Lakenplein (1 minuut lopen) of omliggende wegen is betaald parkeren. Op loopafstand bevind zich ook de parkeergarage 'Haarlemmerstraat' (Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden).
  • EscapeRoom Leiden Meelfabriek
  • Catering op aanvraag
p.p.
Teambuilding Fun Indoor All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact