Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

SloepenGames

Ontdek de Leiden en de Kaag vanaf het water

Wat houdt een SloepenGame nou eigenlijk in?

Spanning, afwisseling, uitdaging, verrassing en competitie staan voorop bij onze SloepenGames. Samen met je team ga je strijden voor de overwinning!

SloepenGames zijn de leukste bedrijfsuitjes op het water, al zeggen we het zelf. Teams worden uitgerust met een GameTablet én (uiteraard) een sloep. Tijdens een SloepenGame wordt je als team geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door goed samen te werken kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablet te volgen is.

De opdrachten die de teams moeten vervullen maken elke SloepenGame tot een zeer gevarieerde competitie. Alle ‘kennisgebieden’ komen voor in deze Games, waardoor ieder teamlid zijn bijdrage levert aan het puntentotaal. Met bedrijfsgerichte bonusvragen, bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn nog extra punten te verdienen.

Een SloepenGame is ook uit te breiden met teambuildings- en samenwerkingsopdrachten. Hiervoor hebben we een speciaal programma in het leven geroepen; de Battle of the Kaag. Hierin strijd je nóg actiever tegen elkaar met inzet van speciale opdrachten!

 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over de SloepenGame op de Kagerplassen

SloepenGame Kagerplassen

 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over de SloepenGame in Leiden

SloepenGame Leiden

 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over de ‘Battle of the Kaag’

Battle of the Kaag