Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Rondvaart Leiden - Kagerplassen | BizonSloep

Luxe rondvaart door Leiden - Kagerplassen, 100% elektrisch

Rondvaart Leiden – Kagerplassen

Sloep varen door Leiden (of op de Kagerplassen) is ideaal om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje of als teamuitje. Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe elektrisch aangedreven sloep voor een gezellige vaartocht door onze prachtige stad Leiden en over de Kagerplassen.

Vanaf het markante gebouw de Meelfabriek varen wij u exclusief met uw eigen gezelschap door Leiden. De Oude Rijn, De Stille Rijn, het Galgewater, Zoeterwoudse Singel zullen de revue passeren tijdens uw vaartocht door Leiden. Wij beschikken over een stoere luxe sloep; de BizonSloep. Deze is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen en 100% elektrisch aangedreven.

Aan boord kunnen wij diverse lekkernijen verzorgen; speciaal geselecteerd bij lokale ondernemers. U kunt hierbij denken aan heerlijke verse borrelhapjes, lokale kaasjes, mooie wijnen, frisdrank of een lekker koud lokaal gebrouwen biertje.

Bent u met een grote groep ? Geen probleem, dan varen wij met een vloot van 2 of meerdere sloepen tegelijk of kunnen een mooie combi maken met onze andere uitjes! En bij minder goed weer kunnen we de BizonSloep overkappen, waardoor de vaartocht altijd door kan gaan.

 

Klik hieronder op de link voor meer informatie over onze vaartochten in Leiden – Kagerplassen

Rondvaart door Leiden

Culivaart – Rondvaart met diner

Rondvaart Leiden – exclusief voor uw eigen gezelschap

Borrelboot Leiden

Vergaderen aan boord van BizonSloep

Avondtocht door Leiden