Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Borrelboot Leiden

Gezelligheid met een hapje en een drankje
De leukste locatie voor een borrel!

Programma

Nodig je beste collega’s, vrienden en kennissen uit voor een gezellige vaartocht door Leiden aan boord van onze luxe en elektrisch aangedreven BizonSloep. Geniet van een assortiment van  heerlijke hapjes en drankjes, zorgvuldig samengesteld zodat jullie niets tekort zullen komen.

 

Laat je verrassen door onze smakelijke borrelhapjes! Verwen jezelf met lokale boerenkaas, ambachtelijke gedroogde worst, knapperige zoutjes, sappige olijven en een selectie van noten en gedroogd fruit. Een feest voor de smaakpapillen en een lust voor het oog! Onze drankenteil is gevuld met een scala aan verfrissende drankjes, waaronder lokale bieren, witte wijn, rosé, bijzondere sapjes, frisdranken en Earth Water.

 

Onze elektrische BizonSloep wacht op je aan de kade bij de Meelfabriek in Leiden. Indien gewenst halen we je op en zetten we je af op elke locatie naar keuze in Leiden. Een rondvaart in Leiden is perfect voor ontspanning, vieringen, bedrijfsuitjes, teamuitjes of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.

Prijzen

Prijs op aanvraag

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje Leiden of teamuitje Leiden.

  • Rondvaart Leiden Borrelboot
  • Catering op aanvraag
p.p.
Fun Waterrijk Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact