Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Zeilen op de Kagerplassen

Ontdek de Kagerplassen vanaf het water

Zeilen op de Kagerplassen

Vanaf een gezellig restaurant aan het water vinden onze zeilprogramma’s op de Kagerplassen plaats. Centraal gelegen in de Randstad. Van hieruit bieden wij verschillende zeil-events aan. Voor kleine maar ook grote gezelschappen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

Zeilregatta (wedstrijdjes zeilen)
Meestal worden er 2 of 3 races gevaren. Maar het één en ander is in overleg en uiteraard afhankelijk van de wind op de dag zelf. Bij deze format zeil je actief tegen andere teams. Wie komt uiteindelijk als eerste over de finish en wint de bokaal? Onder het toeziend oog van de wedstrijdleiding wordt de race nauwkeurig in de gaten gehouden.
Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over Regatta Zeilen op de Kagerplassen

Zeilregatte Kagerplassen
 

SailGame
Bij deze format zeil je met je team je eigen route. Je vaart van opdrachtlocatie naar opdrachtlocatie, met als doel zoveel als mogelijk punten te verdienen met je team. Tijdens de SailGame wordt elk team voorzien van een Ipad. Hierop wordt de kaart van de omgeving zichtbaar, met op de kaart de opdrachtlocaties aangegeven. Heb je een opdracht goed volbracht, dan verdien je daarmee punten en kun je door naar de volgende locatie. Spanning tot aan het eind van de SailGame is verzekerd.
Klik op onderstaande afbeelding voor meer info over de SailGame op de Kagerplassen

SailGame Kagerplassen Kaag Leiden Teambuilding Personeelsuitje Zeilen
 

Uitgangspunt tijdens de zeilprogramma’s is dat op elke valk iemand aanwezig is met zeilervaring. Indien er niet voldoende ervaren zeilers zijn, kunnen wij eventueel voor zeilinstructeurs zorgen (tegen meerkosten).

Een combinatie van waterrijke programma-onderdelen zijn uiteraard ook mogelijk. Zijn er niet voldoende zeilers binnen jullie gezelschap, dan kan het zeilen bijvoorbeeld gecombineerd worden met het varen met sloepen. Wij denken graag met je mee, informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!