Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje Kagerplassen SailGame

Spannende zeilwedstrijd op het water van de Kagerplassen
Spannende zeilwedstrijd op het water van de Kagerplassen met inzet van tablets

Programma

Ervaar het plezier van de SailGame op de Kagerplassen, het meest uitdagende bedrijfsuitje op het water en het ultieme evenement voor interactief vermaak. Tijdens dit teamuitje worden deelnemende teams uitgedaagd met diverse en afwisselende opdrachten op het water. Door effectieve samenwerking kunnen punten worden verdiend, wat resulteert in een online ranking dat op de GameTablet wordt weergegeven.

 

Elk team wordt uitgerust met een GameTablet en heeft vooraf geen idee waar de opdrachten plaatsvinden of wat hen te wachten staat. Al zeilend met een valk kunnen punten worden verdiend door opdrachten op de toegewezen locaties zo snel mogelijk op te lossen. Gedurende de SailGame op de Kagerplassen zullen teams verrast worden met bonusopdrachten door de GameControl, waar extra punten mee te verdienen zijn.

 

Via de GameTablet kunnen teams continu (realtime) de stand / ranking volgen, wat zorgt voor een spannende competitie. Maar uiteindelijk kan slechts één team als winnaar uit de strijd komen…

 

Op elke valk dient er wel iemand aanwezig te zijn met zeilervaring. Indien er niet voldoende ervaren zeilers zijn, kunnen wij eventueel instructeurs regelen.

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00 (*)

 

Bedrijfsuitje Kagerplassen SailGame omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Inzet GameTablets;
* Huur valken (circa 4-5 personen per valk);
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Speciale klantgerelateerde website (voor eindstand en digitale foto’s);
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW;
* Inzet zeilinstructeur á € 175,00 per valk;

 

(*) Dit programma is mogelijk vanaf 20 deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden op 071- 750 3184.

Locaties

Centraal gelegen in de Randstad, tussen Amsterdam en Leiden ligt het watersportgebied de Kagerplassen. Aan de Kagerplassen ligt in de zuidelijke punt van Haarlemmermeer, het dorpje Buitenkaag en over de Ringvaart het schilderachtige Kaageiland. Zodra u met het pontje over vaart, waant u zich in een andere wereld. De vele oude pandjes wekken de indruk dat de tijd heeft stilgestaan in dit unieke watersportdorpje. De Kagerplassen, een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, kanoën, roeien, waterskieën, schaatsen en vissen.

  • SailGame Kagerplassen (Kaag)
  • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Actief Competitief Teambuilding Waterrijk Outdoor
Offerte aanvragen Contact