Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Zeil regatta Kagerplassen

Wedstrijdjes zeilen op de Kagerplassen
Regatta zeilen Kagerplassen; wedstrijdjes zeilen

Programma

Bedrijfsuitje Zeilregatta Kagerplassen

Beleef een uniek avontuur vanuit een gezellig restaurant aan de Kagerplassen, waar we ‘zeilwedstrijden’ organiseren. Deze prachtige plassen, slechts een steenworp verwijderd van Leiden, maken een zeilregatta voor bedrijfsuitjes, teamuitjes of personeelsuitjes gemakkelijk bereikbaar en uiterst geschikt voor een dag op het water.

 

Bij ontvangst beginnen we met koffie, thee en lekkernijen, waarna de instructies voor de zeilwedstrijd volgen. De teamcaptains ontvangen de banenkaart en krijgen uitleg over de startprocedure en het te varen parcours.

 

Meestal worden er 2 of 3 races gevaren, waarbij je kunt kiezen tussen een lange en korte race, afhankelijk van de wind. Vervolgens gaat iedereen aan boord van de valken. Eerst maken we een proefvaart en daarna beginnen de wedstrijden. Tijdens het racen moet je de boeien ronden: voor de wind, halve wind, aan de wind, alles komt aan bod. Wie komt als eerste over de finish en wint de zeilwedstrijd? Na afloop worden de winnaars bekendgemaakt onder het genot van een borrel.

 

Het uitgangspunt is dat er op elke boot iemand aanwezig is met zeilervaring. Indien er niet voldoende ervaren zeilers zijn, kunnen wij eventueel instructeurs regelen.

Prijzen

Prijs per persoon € 79,00

 

Bedrijfsuitje Regatta zeilen Kagerplassen omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet van valken (min. 4 en max. 5 personen per valk);
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;’
 • Wedstrijdbegeleiding (wedstrijdboot, uitzetten wedstrijdbanen, etc.);
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:

 • Genuttigde drankjes (worden op basis van nacalculatie doorberekend)
 • Inzet zeilinstructeur á € 175,00 per valk;
 • BTW.

 

Dit programma is mogelijk vanaf 25 deelnemers! Bel voor beschikbaarheid en vrijblijvende offerte met ons kantoor in Leiden: 071-750 3184

Locaties

Centraal gelegen in de Randstad, tussen Amsterdam en Leiden ligt het watersportgebied de Kagerplassen. Aan de Kagerplassen ligt in de zuidelijke punt van Haarlemmermeer, het dorpje Buitenkaag en over de Ringvaart het schilderachtige Kaageiland. Zodra u met het pontje over vaart, waant u zich in een andere wereld. De vele oude pandjes wekken de indruk dat de tijd heeft stilgestaan in dit unieke watersportdorpje. De Kagerplassen, een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, kanoën, roeien, waterskieën, schaatsen en vissen.

 • Bedrijfsuitje Zeilregatta Kagerplassen
 • Catering op aanvraag
€ 79.00 p.p.
Actief Competitief Fun Waterrijk Outdoor Sportief
Offerte aanvragen Contact