Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

SloepenGame Kagerplassen (nabij Leiden)

Verrassend en vernieuwend personeelsuitje in sloepen op de Kagerplassen
Interactief en verrassend bedrijfsuitje op de Kagerplassen met sloepen

Programma

De SloepenGame Kagerplassen (nabij Leiden) is het leukste bedrijfsuitje / afdelingsuitje in sloepen op het water en hét ultieme personeelsuitje / afdelingsuitje op het gebied van interactiviteit. In dit bedrijfsuitje met sloepen worden de diverse teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de Ipads te volgen is.

 

Tijdens dit bedrijfsuitje sloepentocht Kaag worden de teams voorzien van een GameTablet. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen tijdens dit personeelsuitje in de buurt van Leiden. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende het bedrijfsuitje Sloepen Game 2.0 worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn.

Heerlijk relaxed varen over de Kagerplassen tijdens dit bedrijfsuitje sloepentocht Kaag, want een vaarbewijs is niet nodig.

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00

 

Het bedrijfsuitje Kagerplassen Sloepen Game omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Inzet GameTablets;
* Huur sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
* Format SloepenGame;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Kagerplassen SloepenGame is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.

 

Dit personeelsuitje Kagerplassen / afdelingsuitje Leiden is al mogelijk vanaf 20 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

De Kagerplassen; de watertuin van Leiden. Tijdens uw sloepentocht Kaag zijn de Kagerplassen niet blauw maar wit. Zo veel zeilbootjes varen dan langs elkaar heen, van de ene oever naar de andere en weer terug. Maar de Kagerplassen, nabij Leiden, zijn meer dan blauw of wit. Ze zijn ook groen. Midden in de plassen liggen een aantal eilanden wat een oer-Hollands karakter geeft aan uw bedrijfsuitje nabij Leiden, afdelingsuitje Leiden, personeelsuitje Kagerplassen of teamuitje bij Leiden.

  • Bedrijfsuitje Kagerplassen SloepenGame
€ 75.00 p.p.
Competitief Waterrijk Outdoor Teambuilding
Offerte aanvragen Contact