Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

SloepenGame Kagerplassen (nabij Leiden)

Nieuw, interactief, verrassend personeelsuitje in sloepen op de Kagerplassen
Nieuw, interactief, verrassend bedrijfsuitje op de Kagerplassen met sloepen

Programma

De SloepenGame Kagerplassen (nabij Leiden) is het leukste bedrijfsuitje / afdelingsuitje in sloepen op het water en hét ultieme personeelsuitje / afdelingsuitje op het gebied van interactiviteit. In dit bedrijfsuitje met sloepen worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablets te volgen is.

 

Tijdens dit bedrijfsuitje sloepentocht Kaag worden de teams voorzien van een GameTablet en een GPS-apparaat. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen tijdens dit personeelsuitje nabij Leiden. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende het bedrijfsuitje Sloepen Game 2.0 worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. Ook goed en snel navigeren met de GPS is één van de sleutels naar de overwinning. Heerlijk relaxed varen (geen vaarbewijs nodig) over de Kagerplassen tijdens dit bedrijfsuitje sloepentocht Kaag.

Prijzen

Prijs per persoon: € 69,00

 

Het bedrijfsuitje Kagerplassen Sloepen Game omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Begeleiding/instructie door begeleiders;
* Inzet GameTablets;
* Inzet GPS apparatuur;
* Huur sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
* Format SloepenGame;
* Vervoer van materiaal en begeleiders;
* Speciale klantgerelateerde website (voor eindstand en digitale foto’s);
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Kagerplassen SloepenGame is niet inbegrepen:
* Catering;
* BTW.

 

Dit personeelsuitje Kagerplassen / afdelingsuitje Leiden is al mogelijk vanaf 20 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

De Kagerplassen; de watertuin van Leiden. Tijdens uw sloepentocht Kaag zijn de Kagerplassen niet blauw maar wit. Zo veel zeilbootjes varen dan langs elkaar heen, van de ene oever naar de andere en weer terug. Maar de Kagerplassen, nabij Leiden, zijn meer dan blauw of wit. Ze zijn ook groen. Midden in de plassen liggen een aantal eilanden wat een oer-Hollands karakter geeft aan uw bedrijfsuitje nabij Leiden, afdelingsuitje Leiden, personeelsuitje Kagerplassen of teamuitje bij Leiden.

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
Nee, de schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
Kan de SloepenGame ook op een andere locatie plaatsvinden?
Ja, dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Bedrijfsuitje Kagerplassen SloepenGame
€ 69.00 p.p.
Competitief Waterrijk Outdoor Teambuilding
Offerte aanvragen Contact