Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Schapendrijven workshop

Nu ook in omgeving Kagerplassen en Leiden mogelijk
Nu ook mogelijk in omgeving Kagerplassen

Programma

Ontdek tijdens de schapendrijven workshop een unieke manier om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en dat van je team door interactie met onze kudde schapen. Deze ervaring dient als spiegel voor jullie teamdynamiek. Thema’s zoals samenwerking, communicatie, leiderschap en groepsrollen kunnen centraal staan (afhankelijk van jullie eigen doelstellingen). Door middel van krachtige metaforen wordt de link gelegd naar de dynamiek binnen je eigen team. De workshop biedt inzicht, inspiratie, plezier en positieve energie!

 

We starten met eenvoudige opdrachten, maar deze worden geleidelijk aan uitdagender naarmate de workshop vordert. Ontdek wie er aandachtig heeft opgelet en wie het talent bezit om een goede schapendrijver te worden terwijl jouw team de schapen door een uitdagend parcours leidt. Dit vereist uitstekende samenwerking én communicatie binnen jouw team! De workshop wordt afgesloten met een uniek finalespel. Één ding is zeker, dit wordt een schapendrijf-ervaring om nooit te vergeten!

 

Een workshop Schapendrijven is ook heel goed te combineren met één van onze andere programma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen

Prijs op aanvraag, mogelijk van 9 tot 100 personen.

 

Het programma omvat:

  • Begeleiding;
  • Locatie; wij hebben een aantal beschikbare locaties.
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het programma.
  • Workshop schapendrijven
p.p.
Offerte aanvragen Contact