Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Meest gestelde vragen

én antwoorden

FAQ

Hieronder vinden jullie de meest gestelde vragen omtrent het huren van een E-Chopper. Klik op het + voor de vraag en het antwoord wordt zichtbaar.

Ben je enthousiast? Reserveer hier je E-Chopper!

[spoiler title=”Wat zijn jullie adresgegevens?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Wij zijn gevestigd in de Meelfabriek van Leiden:
Meelfabriekplein 1
2312 LK Leiden[/spoiler][spoiler title=”Wanneer moet ik aanwezig zijn?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Het is handig als je 15 minuten voor aanvang van je gemaakte reservering aanwezig bent. Dan kunnen we de borg van de E-chopper met elkaar regelen. Daarna zorgen wij voor een duidelijke uitleg over de E-Chopper.[/spoiler][spoiler title=”Hebben jullie eigen routes?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Zeker, we hebben verschillende routes uitgestippeld. Door het downloaden van één van deze routes op je SmartPhone, kun je eenvoudig de route volgen. Hoef je zelf niet bij elk kruispunt na te denken welke richting je op moet gaan. Op al onze E-Choppers zit een SmartPhone houder.[/spoiler][spoiler title=”Krijg ik vooraf instructie?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Wij leggen voorafgaand aan je rit even netjes uit hoe de E-Chopper precies werkt. [/spoiler][spoiler title=”Heb ik een rijbewijs nodig om op een E-Chopper te rijden?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Je moet in het bezit zijn van een geldig brommer-certificaat, rijbewijs A (motor) of rijbewijs B. De bestuurder dient minimaal 16 jaar te zijn.[/spoiler][spoiler title=”Moet ik mijn rijbewijs meenemen?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Jazeker, een bestuurder moet altijd zijn (brommer-)rijbewijs tonen en meenemen tijdens de E-Chopper tour.[/spoiler][spoiler title=”Welke verkeersregels gelden er als je rijdt op een E-Chopper?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Een E-Chopper valt wettelijk gezien onder de categorie ‘snorfiets’ en heeft daardoor dus ook een ‘blauw’ kenteken. Dit betekend dat snorfietsen op een fietspad moeten rijden, als deze aanwezig is. Het spreekt voor zich dat rijden op een voetpad(stoep) en bellen op de E-Chopper natuurlijk niet is toegestaan.[/spoiler][spoiler title=”Mag er iemand achterop / mogen we met z’n 2en op 1 E-Chopper?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Nee, op een gehuurde E-Chopper mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mogen ook geen kleine kinderen achterop. Let op: je bent niet verzekerd als je dit wel doet (een E-Choppers is een éénpersoons-voertuig).
Mocht iemand geen brommer-certificaat of rijbewijs hebben, dan hebben we de mogelijkheid om een stoere elektrische fiets bij te huren voor die persoon. Qua snelheid gaan jullie dan nagenoeg even hard.[/spoiler][spoiler title=”Moet ik borg betalen?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Ja, per E-Chopper rekenen wij €50,00 borg. Deze betaal je vooraf ter plaatse; dat kan per PIN of contant. We geven je een gave, mooie en goede E-Chopper mee. Zorg jij ervoor dat onze E-Chopper ook weer netjes terugkomt? Dan kan krijg je uiteraard je borg weer netjes terug. [/spoiler][spoiler title=”Wanneer krijg ik mijn borg retour?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Wij beoordelen bij terugkomst elke E-Chopper. Is er geen schade en heb je de borg contant betaald, dan krijg je de borg contant weer retour. Heb je per PIN betaald, dan boeken wij de borg weer naar jou retour.[/spoiler][spoiler title=”Hoe zit het met de verzekering?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Onze E-Choppers zijn WA-verzekerd. Dat betekend dat schade aan anderen is gedekt.
Mocht je zelf schade veroorzaken aan de E-Chopper, dan ben je ook zelf verantwoordelijk voor de (herstel) kosten. In eerste instantie worden de kosten verrekend met de borg. Eventuele schade dient direct na afloop vergoed te worden. Wij beoordelen bij terugkomst elke E-Chopper. [/spoiler][spoiler title=”Moet ik een helm dragen?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Nee, voor bestuurders van snorfietsen geldt geen helmplicht.[/spoiler][spoiler title=”Ik heb gereserveerd, maar er is iets anders tussen gekomen…” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Dat kan gebeuren. Neem dan sowieso contact met ons op, bij voorkeur per mail. Als je hebt gereserveerd, zetten wij de E-Choppers voor jou ‘apart’ en kan niet iemand anders deze reserveren. Afhankelijk van wanneer je annuleert (dus hoeveel dagen vóór je reserveringsdatum), gelden onze annuleringsvoorwaarden. Deze staan vermeld onder artikel 18 van onze algemene voorwaarden. [/spoiler][spoiler title=”Hoe hard rijdt een E-Chopper?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Een E-Chopper valt onder de categorie ‘snorfiets’ en gaat maximaal 25 km per uur. [/spoiler][spoiler title=”Hoe oud moet je zijn om op een E-chopper te mogen rijden?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Je moet minimaal 16 jaar zijn én in het bezit zijn van een geldig brommer-certificaat, rijbewijs A (motor) of rijbewijs B.[/spoiler][spoiler title=”Heeft een E-Chopper opbergruimte?” open=”no” style=”fancy” icon=”plus” anchor_in_url=”no”]Door het stoere ontwerp, heeft een E-Chopper helaas geen opbergruimte. Het is dus handig om een rugtas mee te nemen voor jouw spullen.[/spoiler]