Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

E-ChopperGame Leiden - Kagerplassen

Een uniek format waarbij je in teamverband met een E-Chopper verplaatst langs uitdagende opdrachten
Een uniek format waarbij teams zich met elektrische scooters verplaatsen langs uitdagende opdrachten

Programma

E-ChopperGame Leiden – Kaag

Met onze elektrisch aangedreven (en dus geruisloze) scooters gaan jullie in teamverband op pad tijdens de E-ChopperGame.

Tijdens de EChopperGame  worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van 3-4 personen. Naast de elektrische scooter worden jullie ook voorzien van een rugzak met game-elementen en onze speciaal ontwikkelde Game-App.

Na een duidelijke instructie bij ons op locatie (koffiebar Grutsk bij de Meelfabriek in Leiden), scant 1 persoon van het team (de TeamCaptain) met zijn/haar smartphone een QR-code om de game te starten. Middels deze Bizon Events Games-app op het device van de TeamCaptain, navigeren jullie van locatie naar locatie binnen een vaststaand gebied in Leiden – Kagerplassen. Uiteraard zijn onze elektrische scooters voorzien van een smartphone houder voor elk type smartphone, zodat je veilig en eenvoudig kunt navigeren.

 

De opdrachten zijn EscapeRoom-gerelateerd waarbij codes gevonden én gekraakt moeten worden. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, foto-opdrachten en meer. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren en de game winnen. Tijdsduur van de E-ChopperGame Leiden – Kagerplassen is exact 90 minuten. Voordat de timer op 00:00 staat dienen de teams weer terug te zijn op de eindlocatie. De tijd tikt… We zijn begonnen!

 

Kortom: Een uitdagende format waarbij communicatie, samenwerking én creativiteit voorop staat.

Prijzen

Prijs per persoon € 49,50 incl BTW (€ 40,90 excl. BTW)

Min. 6 / max. 10 deelnemers.

 

Het programma omvat:

  • Begeleiding en instructie;
  • Inzet Bizon Events Games-app;
  • Format E-ChopperGame Leiden;
  • Inzet E-Choppers;
  • Bokaal voor winnend team;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het programma;
  • BTW.

Exclusief:

  • Servicekosten á 2%;
  • Borg voor de E-Choppers.

 

Belangrijk: Voor het rijden met onze E-Choppers is een rijbewijs of een geldig brommer-certificaat een vereiste. Is een deelnemer niet in het bezit van een geldig rijbewijs, geen probleem! Wij beschikken ook over e-bikes. Neem hierover gerust contact met ons op via 071-750 3184.

 

Reserveer hieronder online uw teamuitje E-ChopperGame Leiden
(of vul hiernaast het offerte-aanvraag formulier in).


Veelgestelde vragen

Heb ik een rijbewijs nodig om op een E-Chopper te rijden?
Je moet in het bezit zijn van een geldig brommer-certificaat, rijbewijs A (motor) of rijbewijs B. De bestuurder dient minimaal 16 jaar te zijn.
Welke verkeersregels gelden er als je rijdt op een E-Chopper?
Een E-Chopper valt wettelijk gezien onder de categorie ‘snorfiets’ en heeft daardoor dus ook een ‘blauw’ kenteken. Dit betekent dat snorfietsen op een fietspad moeten rijden, als deze aanwezig is. Het spreekt voor zich dat rijden op een voetpad(stoep) en bellen op de E-Chopper natuurlijk niet is toegestaan.
Moet ik borg betalen?
Ja, per E-Chopper rekenen wij een borg. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. De borg betaal je vooraf ter plaatse; dat kan per PIN of contant. We geven je een gave, mooie en goede E-Chopper mee. Zorg jij ervoor dat onze E-Chopper ook weer netjes terugkomt? Dan kan krijg je uiteraard je borg weer netjes terug.
Hoe zit het met de verzekering?
Onze E-Choppers zijn WA-verzekerd. Dat betekend dat schade aan anderen is gedekt. Mocht je zelf schade veroorzaken aan de E-Chopper, dan ben je ook zelf verantwoordelijk voor de (herstel) kosten. In eerste instantie worden de kosten verrekend met de borg. Eventuele schade dient direct na afloop vergoed te worden. Wij beoordelen bij terugkomst elke E-Chopper.
Moet ik een helm dragen?
Ja, sinds 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen. Iedereen maakt gebruik van haar netjes voor de hygiëne.
Hoe hard rijdt een E-Chopper?
Een E-Chopper valt onder de categorie ‘snorfiets’ en gaat maximaal 25 km per uur.
  • E-ChopperGame Leiden – Kaag
€ 49.50 p.p.
Competitief Outdoor Teambuilding Fun
Offerte aanvragen Contact