Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart door Leiden

in combi met EscapeGame
Beleef de EscapeRoom in de Meelfabriek in combi met rondvaart door Leiden

Programma

Speciaal voor gezelschappen groter dan 8 personen. Een uitdagende format waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op diverse locaties rondom de oude Meelfabriek van Leiden lossen de teams diverse puzzels op.

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 4 tot 6 personen en voorzien van een tablet. De teams verplaatsen zich van plek naar plek binnen een vaststaand gebied in Leiden. Om codes te vinden én te kraken dienen allerlei opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, vinden van hints en aanwijzingen op geheimzinnige locaties, foto-opdrachten, etc.. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren. De tijd tikt… We zijn begonnen…!

Vervolgens ligt er aan de kade een prachtige sloep voor jullie gereed. Tijdens de vaartocht door Leiden kunnen jullie nog even bijkomen van de spanning en napraten over de EscapeGame. We varen met de BizonSloep; een stoere, elektrisch aangedreven sloep. Aan boord kunnen we jullie voorzien van een hapje en drankje om de vaartocht door Leiden compleet te maken. Na een uur varen meren we weer af bij de Meelfabriek in Leiden.

Dit programma is ook uitstekend te combineren voor grotere groepen tot 50 personen: de helft van jullie groep begint met de EscapeGame; de andere helft neemt plaats in onze BizonSloep voor rondvaart door Leiden. Na circa 1,5 uur wordt er gewisseld van onderdeel.

 

Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Prijzen

Prijs op aanvraag. Wij maken een mooie combinatieprijs voor jullie gezelschap.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Referenties

DBO | Patricia Ligtvoet

13 september 2018
We hebben een super middag gehad iedereen vond het geweldig nogmaals dank hiervoor!!!
  • Rondvaart Leiden EscapeGame Meelfabriek
  • Catering op aanvraag
€ 39.00 p.p.
Teambuilding Jong & Oud All-season Waterrijk Fun Indoor Outdoor
Offerte aanvragen Contact