Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart door Leiden

in combi met EscapeRoom Meelfabriek
Beleef de EscapeRoom in de Meelfabriek in combi met rondvaart door Leiden

Programma

Opgesloten op een unieke locatie: De verlaten Meelfabriek in Leiden. Wat heeft zich hier afgespeeld? Zoek de verborgen aanwijzingen en ontsnap binnen een uur weer uit de kamer. Een uniek spel waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat. Met 3 tot 7 personen gaan jullie een verlaten kamer binnen in een leegstaand industrieel pand…. Vervolgens sluit de deur…. De tijd tikt de minuten weg, jullie hebben er slechts 60 tot jullie beschikking om de uitweg uit deze kamer te vinden.

 

Nadat jullie ontsnapt zijn, ligt er aan de kade een prachtige sloep voor jullie gereed. Tijdens de vaartocht door Leiden kunnen jullie nog even bijkomen van de spanning die zich heeft opgebouwd in de EscapeRoom Meelfabriek. We varen met de BizonSloep; een stoere, elektrisch aangedreven sloep. Aan boord kunnen we jullie voorzien van een hapje en drankje om de vaartocht door Leiden compleet te maken. Na een uur varen meren we weer af bij de Meelfabriek in Leiden.

 

Dit programma is ook uitstekend te combineren voor grotere groepen tot 16 personen: de helft van jullie groep begint met de EscapeRoom; de andere helft neemt plaats in onze BizonSloep voor rondvaart door Leiden. Na circa een uur wordt er gewisseld van onderdeel.

 

Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Prijzen

Prijs op aanvraag. Wij maken een mooie combinatieprijs voor jullie gezelschap.

Locaties

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Referenties

DBO | Patricia Ligtvoet

13 september 2018
We hebben een super middag gehad iedereen vond het geweldig nogmaals dank hiervoor!!!
  • Rondvaart Leiden EscapeRoom Meelfabriek
  • Catering op aanvraag
€ 39.00 p.p.
Teambuilding Jong & Oud All-season Waterrijk Fun Indoor Outdoor
Offerte aanvragen Contact