Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Durven jullie de uitdaging aan?

EscapeRoom kinderen
EscapeRoom kinderen Leiden Meelfabriek

Programma

EscapeRoom voor kinderen

Speciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar hebben wij een speciale EscapeRoom format ontwikkeld.

Jullie hebben exact 60 minuten de tijd om de uitweg te vinden uit onze EscapeRoom. Ga op zoek naar de verborgen aanwijzingen, vindt hints in de kamer en ontsnap binnen het uur. Een bizon’der spel waarbij jullie moeten samenwerken om geheime codes te kraken.

Onze format is eenvoudig: Met 4 tot 7 personen gaan jullie een verlaten kamer binnen in een leegstaand industrieel pand…. Vervolgens sluit de deur en moeten jullie door middel van het vinden van hints en aanwijzingen bepaalde codes kraken om verder te komen in het spel. De tijd tik…. we zijn begonnen….

Misschien handig om te weten voor de ouders / begeleiders: Het is geen ‘enge’ kamer, er zitten geen schrikeffecten in onze EscapeRoom. Nadruk ligt op samenwerken en te puzzelen om tot de oplossing te komen. En voor diegene die dat te eng vinden, kan de deur ook ‘open’ blijven, hoor (deur gaat wel dicht, maar niet op slot).

Je kunt online reserveren door naar het kopje ‘reserveren’ te gaan. Vergeet niet om aan te vinken dat jullie de KidsEscapeRoom willen gaan beleven; dan zorgen wij ervoor dat deze klaarstaat wanneer jullie aankomen.
Maximaal 7 personen per reservering.

Prijzen

Maandag t/m zondag
€115,- per tijdsblok

Reserveren? Dit kan direct online!
Vergeet niet om aan te vinken dat jullie de KidsEscapeRoom willen gaan beleven; dan zorgen wij ervoor dat deze klaarstaat wanneer jullie aankomen.

Maximaal 7 personen per reservering.

Locaties

Rondom de historische binnenstad ligt sinds 1659 een zes kilometer lange vestinggracht waar onder andere De Meelfabriek aan ligt. De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de lokatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. DE unieke en bizon’dere locatie wordt de aankomende jaren vormgegeven met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bizon’dere winkeltjes. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd. Kijk maar eens op www.demeelfabriek.nl 

  • EscapeRoom kinderen Leiden
€ 19.00 p.p.
Fun Indoor Teambuilding
Offerte aanvragen Contact