Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Durven jullie de uitdaging aan?

EscapeGame kinderen Leiden
EscapeGame kinderen Leiden Meelfabriek

Programma

EscapeRoom voor kinderen, maar dan buiten.

Onze EscapeRoom in de Meelfabriek van Leiden is in verband met de herontwikkeling van het mooie complex helaas gesloten.

Speciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar hebben wij een EscapeGame format ontwikkeld, gebaseerd op de bekende EscapeRooms.

Een uitdagende format waarbij de kids zich met een iPad een weg banen langs verschillende leuke opdrachten. Hierbij is met elkaar samenwerken erg belangrijk. Tegelijkertijd worden de diverse zintuigen en capaciteiten van de kids getest. Binnen een vaststaand speelgebied rondom de oude Meelfabriek dienen op diverse locaties de opdrachten opgelost te worden.

 

Tijdens de EscapeGame worden de kinderen verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een iPad en koffer met diverse elementen. Wij vragen per team 1 volwassene om mee te lopen met de kinderen gedurende de Game. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen.

 

De kids-teams verplaatsen zich van locatie naar locatie. Eenmaal op de juiste locatie opent de opdracht automatisch in het scherm van de iPad. Door het juist oplossen van een opdracht kunnen punten verdient worden. Maar pas op! Tijdens het spel komen er ook boeven (virtueel) tevoorschijn die uit zijn op de door jullie verdiende punten.

Weten jullie uit handen van de boeven te blijven en de meeste punten te verdienen?

Prijzen

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen / aantal teams, eventuele aanpassing in start- of eindlocatie, etc.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie voor een EscapeGame voor kinderen via 071-750 3184.

Locaties

Rondom de historische binnenstad ligt sinds 1659 een zes kilometer lange vestinggracht waar onder andere De Meelfabriek aan ligt. De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de lokatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. DE unieke en bizon’dere locatie wordt de aankomende jaren vormgegeven met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bizon’dere winkeltjes. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd. Kijk maar eens op www.demeelfabriek.nl 

  • EscapeGame kinderen Leiden
p.p.
Fun Indoor Teambuilding
Offerte aanvragen Contact